Pyörämyynti

Olemme keskittyneet käytettyjen Harley Davidson merkkisten moottoripyörien myyntiin mutta otamme vaihdossa myös muun merkkisiä pyöriä. Autoja tai veneitä emme ota vaihdossa.

Meiltä saat pyörän koeajoon ennen ostopäätöksen tekoa. Kysy lisää myyjiltämme.

Myytävät pyörät ovat tulleet meille joko maahantuontina Euroopasta tai USA:sta tai vaihtopyörinä suomesta. Osa pyöristä on lievistä kolari pyöristä korjattuja ja kunnostettuja, ns. salvage titlellä suomeen tulleita pyöriä.

Kaikki pyörät käyvät läpi laajan kuntotarkastuksen ja ne huolletaan ennen luovutusta asiakkaalle (ei koske projektipyöriä). Toimitamme pyörästä kaupan mukana historiikin veloituksetta jotta tiedät tarkalleen mitä olet ostanut.

Huollot ja korjaukset

Biketown on keskittynyt käytettyjen pyörien myyntiin mutta teemme tarvittaessa pienet huollot kuten öljyjen ja suodattimen vaihdot. Voimme myös fixata pyöräsi juhlakuntoon joko itseäsi tai myyntiä varten. Myös pyörien varustelut ja pienet muutostyöt onnistuvat kauttamme.

Myyntitili

Haluatko ulkoistaa pyöräsi myynnin meille. Otamme pyöriä myyntitiliin näytille myymäläämme Herttoniemeen. Meillä käy paljon potentiaalisia asiakkaita joille esittelemme pyörän puolestasi. Tarvittaessa noudamme pyörän kotoasi ja puunaamme sen myyntikuntoon pientä korvausta vastaan. Myyntitiliin otettavat pyörät ja myyntiehdot arvioidaan tapauskohtaisesti.

Kuljetus

Meiltä saat lainaan moottoripyörien kuljetukseen tarkoitetun trailerin veloituksetta jos haluat viedä ostamasi pyörän kotiin muuten kuin ajamalla. Vaihtoehtoisesti voimme myös kuljettaa pyörän kotiisi veloituksetta pakettiautollamme uudenmaan alueella. Muualle suomeen kuljetukset onnistuvat pientä korvausta vastaan.

Pyörä USA:sta tai euroopasta

Haluatko ostaa pyörän USA:sta tai euroopasta. Meillä on hyvät yhteydet eurooppalaisin ja amerikkalaisiin toimittajiin sekä kuljetusliikkeisiin. Yhdysvalloissa kuljetuskustannuksien vuoksi ostamme pyörät lähinnä Floridan alueelta. Voit etsiä pyöriä esim. huutokaupoista tai myyntipalstoilta ja jos sopiva löytyy, laita meille linkki niin kerromme mitä sen tuonti kauttamme maksaisi. Hoidamme pyörän sinulle TAXFREE:nä tai suomeen rekisteröitynä, miten vain itse haluat.

Tuomme myös syksyisin kontillisen projektiksi sopivia pyöriä USA:sta. Jos haluat tekemistä talveksi, laita meille viestiä millaista pyörää etsit niin tarjoamme sopivia ehdokkaita.

Pyörän rekisteröinti

Autamme pyörän rekisteröinnissä suomeen. Jos olet jo ostanut pyörän ulkomailta mutta et tiedä mitä rekisteröinti vaatii, voimme hoitaa sen puolestasi. Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa.